2021. január 25., hétfő

Egyenruha szett

 Sok oldalon át keresgéltem tavaly, honnan is lehet az NRA-s egyenruhaszett darabjait beszerezni, végül 3 opció adódott. Az első, a HikiShop (www.hikishop.biz . Nem a .com, mert az már régi, és onnan van postaköltség, a .biz-ről meg NINCS!), minden más egyenruha vagy felszerelés tekintetében is MINŐSÉGI darabokat árulnak, az onnan rendelt prémium német bőr  Y szíjam konkrétan számos olyat túlszárnyal, amit itt, Európában gyártottak. Hátránya, hogy igazából kommunikáció marhára nincs a vásárló és az eladó között, amikor kiderült a zubbonyom és az övem méretproblémája, válaszra sem méltattak, így hát rendeltem egy újat.....
Kb. 2-3 hét még az ünnepi hajrában is amíg ideér egy csomag tőlük, szóval e tekintetben abszolút minden rendben volt. 
Az első képen a sapka, a nadrág, a zubbony, egy pár kamásli, és leghátul elbújva a puskához való vászon töltényheveder látható. A sapkára a KMT jelvényt sajnos itt nem tudtam beszerezni, mert csak tisztit árulnak (ami sötétkék, és fehér helyett szürke színe van), így maradt az eBay és a kimondottan borsos ár.

A második hely amit találtam, az a ZWJPW-China (https://zwjpw-china.com/), sajnos a webshopjuk egy hulladék. A kategóriák sincsenek normálisan megcsinálva, van, amit a KMT periódusán kívül találsz majd meg, mert belerakták a China1950 kategóriába, illetve, ha beütöd a keresőbe, hogy KMT, csomó olyan cuccot kiad, amit a shop meg sem jelenít egyik kategóriában sem. Ezek közül aztán valamit meg is tudsz vásárolni, van, amit pedig egyáltalán nem tudsz a kosaradba rakni (ezügyben hiába írtam nekik 4x, b*sztak válaszolni. Csak a szokásos kínai vásárlóbarát hozzáállás....).
Ezzel persze nincs vége, mert az Aliexpress oldalukon is találsz csomó olyan cuccot, ami a shopban fent sincs..... 
A ZWJPW-ről rendelt cuccok minősége többé-kevésbé rendben van, innen jött a kulacs, a gránáttartó táska, a matricák, és a névfelvarró (ja igen. Ki sem tudod választani a webshopban melyik ranghoz kéred, majd valamilyet random küldenek). Úton van a kenyérzsák, a Mauserhez való bőr tölténytár öv és a fa tus, valamint a torniszter. Ha megérkeznek, róluk is lesz egy rövid bemutató.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2024 Zrínyi napok beszámoló, Szigetvár

  Tavalyhoz hasonlóan idén is hivatalosak voltunk a Szigetváron megrendezett Zrínyi napokra. Ez az ország egyik olyan színvonalas eseménye, ...