2021. december 18., szombat

Kínai Egyenruhák 1930-1958 / Chinese Uniforms 1930-1958

 









Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az alábbi, kínai egyenruhákkal, rendfokozatjelzőkkel és felszerelésekkel foglalkozó könyv van befejezés közeli állapotban! A szerzőtől származó információ szerint a könyvet 2022 márciusára várhatjuk, és tervben van egy angol nyelvű kiadás is, de ennek a pontos dátumát még nem tudta megmondani. 
Az alkotás egészen biztosan hiánypótló a témában, így aki érdeklődik a kínai katonai hagyományőrzés ezen periódusa iránt, az mindenképpen zsebelje be a kötetet! Elvileg lesz Európán belüli terjesztője is a könyvnek, amint lesz további infónk, azt itt a blogon megosztjuk veletek!

A kiadó Instagram oldala: https://www.instagram.com/chinaunifrom/
A kiadó Facebook oldala: https://www.facebook.com/chinawu1949/

A fenti képek a kiadó engedélyével kerültek megosztásra!


It is a great honor to us to announce this book, which will provide a fully detailed picture about Chinese uniforms, ranks/insignias and equipment. The release is to be expected in March, 2022, in Chinese language. The author is also considering an English version, however he does not have any additional info regarding the release of the English version yet.
This book will be a gap filling masterpiece in this topic, so who is interested military reenactment in this period of Chinese history, it is a must have into your bookshelf! The book is also planned to be available in Europe. As soon as we have more information about it, we will share it with you here.

The author's Instagram page: https://www.instagram.com/chinaunifrom/
The author's Facebook page: https://www.facebook.com/chinawu1949/

The pictures we've shared above, is with the approval from the author!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2024 Zrínyi napok beszámoló, Szigetvár

  Tavalyhoz hasonlóan idén is hivatalosak voltunk a Szigetváron megrendezett Zrínyi napokra. Ez az ország egyik olyan színvonalas eseménye, ...