2021. július 31., szombat

Expedíciós Haderő felvarrói+egyenruha

 Hosszas várakozás után megjött végre a Kínai Expedíciós Haderő egyenruhaszettje és külön a hozzávaló felvarrók&rendfokozatjelző. Maga az egyenruha a ZWJPW által gyártott darab, az anyaga rendbenvan, bár a "Sdulevs" által gyártottra is kíváncsi volnék. A felvarrók és a rendfokozatjelző már SDULEVS boltjából érkezett, az úriember ugyanis megtalálható  Aliexpressen! Kiválóan kommunikál angolul és segítőkész! A minőség a jól megszokott, minden kiváló! Nézzetek szét a termékei között, mert az egyedi szabatású kínai egyenruhái (expedíciós, homokszínű, szürkéskék és még a fakó-alma színú is, a téli parkáról nem is beszélve) is fentvannak, illetve sok hasznos kiegészítő!

SDULEVS boltja az Aliexpressen: https://www.aliexpress.com/store/911051161?spm=a2g0s.9042311.0.0.3eca4c4ddGRjPs


After a long waiting, finally everything got here to make my Chinese Expeditionary Force uniform complete. The uniform set is from ZWJPW, the material is ok, however I'm curious for that custom tailored one from "Sdulevs" store. 
The nametag and armband were come from SDULEVS store, the gentleman is now available on Aliexpress! His english communication is good and he is really helpful! The quality just as usual, excellent! I highly recommend to search his shop because his custom tailored uniforms are available (expeditionary, tan/sand, bluish grey and even the pale apple green, not to mention the bluish grey winter parka) plus the other useful equipment for your chinese gear!

SDULEVS shop on Aliexpress: https://www.aliexpress.com/store/911051161?spm=a2g0s.9042311.0.0.3eca4c4ddGRjPs









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2024 Zrínyi napok beszámoló, Szigetvár

  Tavalyhoz hasonlóan idén is hivatalosak voltunk a Szigetváron megrendezett Zrínyi napokra. Ez az ország egyik olyan színvonalas eseménye, ...