2023. május 3., szerda

Május 1, Csepel Retro Majális

A csepeli önkormányzattól kaptunk idén egy megkeresést azt illetően, hogy volna-e kedvünk a csepeli retro majálison résztvenni kiállítóként. A felkérést természetesen örömmel vettük, így a csapat ráérő tagjai velem együtt azon munkálkodtak, hogy egy maradandó, pozitív élményt szerezzünk az ide kilátogató embereknek. Az idei május elsejét így kivételesen nem otthon, hanem a Daru dombon töltöttük. 

Ennyi érdeklődőre megmondom a frankót, nem számítottam, a standunknál szinte egész napos sorbanállás alakult ki, és igyekeztünk mindent megtenni, hogy a feltett kérdésekre kielégítő válaszokat adjunk, és minden generációnak hagyjunk egy maradandó napot.

Mondanom sem kell, nekünk is kiváló hangulatban telt a nap, nekem kb életem első olyan majálisa volt, amit élveztem is, és jó érzésekkel gondolok rá vissza.

Ezúton szeretnénk megköszönni a Polgármester Úrnak és a csepeli önkormányzatnak a meghívását, az ellátásunkat, reméljük, jövőre ugyanitt tölthetjük a május elsejét, még több újdonsággal szolgálva a kilátogató embereknek!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2024 Zrínyi napok beszámoló, Szigetvár

  Tavalyhoz hasonlóan idén is hivatalosak voltunk a Szigetváron megrendezett Zrínyi napokra. Ez az ország egyik olyan színvonalas eseménye, ...